Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 45 times 0 Answers
0
شرکت توی سامراسکول ها تاثیری تو رزومه داره؟
2021-09-04 13:53:00
Montreal
دانشگاه
#رزومه
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#رزومه
به نظرتون میشه با ارشد مهندسی مکانیک برای دکترا Computer science این دانشگاه اپلای کرد؟! برای یه استاد دانشکده مکانیک رزومه فرستادم ایشون گفتن پوزیشن خالی ندارن و با توجه به رزومه ام به این استاد ایمیل بزنم خوبه.
2021-08-31 12:25:00
#Vancouver
[دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00
#Toronto
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
2021-09-01 22:43:00
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
#Montreal
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-02 05:32:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من هم میخوام برای کارشناسی اقدام کنم ولی برای دریافت بورسیه تو کارشناسی با اینکه خیلی کم و رقابتی هست ولی دانشگاه ها SAT رو مدنظر ندارن ولی وقتی رزومه کسایی که این بورسیه ها رو گرفتن میخونم میبینم که همشون مقاله کار کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ من قهرمانی داخلی تو کاراته دارم و ایلتس ۷.۵ و مقاله داخلی هم دارم
2021-09-02 06:51:00
#Montreal
[میخواستم بدونم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من واسه رشته Kinesiology مک گیل با یه استادی مصاحبه داشتم بهم گفتن باید اول اپلیکیشن این رشته رو پر کنم بعد دانشگاه خودش تصمیم میگیره فاند بده یا نه، کسی میدونه روال کار این دانشگاه چه جوریه؟ آخه دانشگاههای دیگه وقتی با استادی مصاحبه می کنیم خود استاد می گه وضعیت فاندشو، ولی ایشون فقط به من گفت رزومه خوبی داری اپلای کن
2021-09-02 07:09:00
#Montreal
[دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ?? ۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟ به نظرتون اگر بگیم که ورزش ه
2021-09-02 23:35:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
یه ایمیلی اومده برا شرکت توی یه سری وبینار مربوط به دانشگاه اینا مهمن؟ شرکت کنیم؟
2021-10-05 01:48:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
52
Views
مقاله isi نداشتن خیلی بعید میکنه پروسه پذیرش دکترا رو؟ سابقه تدریس در دانشگاههای اروپا رو دارم کوتاه، تاثیری رو نتیجه نداره؟
2021-09-11 13:34:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
من قصد اپلای برای دوره دکتری رو دارم میخواستم بپرسم TA شدن چه قدر میتونه تو رزومه موثر باشه؟?
2021-09-15 14:40:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
به نظرتون میشه با ارشد مهندسی مکانیک برای دکترا Computer science این دانشگاه اپلای کرد؟! برای یه استاد دانشکده مکانیک رزومه فرستادم ایشون گفتن پوزیشن خالی ندارن و با توجه به رزومه ام به این استاد ایمیل بزنم خوبه.
2021-08-31 12:25:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal